Er sakral fordypning arvelig?
Er sakral fordypning arvelig?
Anonim

EN sakral fordypning er vanligvis godartet. Imidlertid kan det varsle en underliggende utviklingsdefekt, slik som spina bifida occulta og diastomyelia. EN sakral fordypning kan være knyttet til flere arvelig lidelser, inkludert Bloom; Smith-Lemli-Opitz; og 4p, eller Wolf-Hirschhorn, syndromer.

Dessuten, hvor vanlig er en sakral fordypning?

Sakrale groper er relativt felles hos friske, nyfødte babyer og signaliserer vanligvis ikke en bekymring. De ses i rundt 2-4 prosent av fødslene, selv om årsaken til dem er ukjent. I de fleste tilfeller, sakrale groper er ganske enkelt tegn på mindre abnormiteter når babyen vokser inne i livmoren.

Videre, er en sakral fordypning en fødselsdefekt? Noen ganger store eller dype sakrale groper er et tegn på en fødselsskade involverer ryggmargen eller ryggmargen. Den vanligste av disse er spina bifida occulta, når det er en liten uregelmessighet i en av ryggvirvlene.

Av det, har alle en sakral fordypning?

EN sakral fordypning er en liten, vanligvis grunn fordypning i den lille delen av ryggen, like over eller innenfor baken. Omtrent 3 til 8 prosent av befolkningen har en sakral fordypning . En svært liten prosentandel av personer med en sakral fordypning kan ha spinal abnormiteter.

Hvorfor har jeg en sakral fordypning?

Den er en medfødt tilstand, altså det er det når babyen er Født. Mest sakrale groper gjør ikke forårsake helseproblemer. I noen tilfeller, a sakral fordypning kan være et tegn på et underliggende spinalproblem. Noen ganger de kan inkluderer tilstander som ryggmargsbrokk eller en tjoret ryggmarg.

Anbefalt: