Hvilke typer jobber var det i Mesopotamia?
Hvilke typer jobber var det i Mesopotamia?

Video: Hvilke typer jobber var det i Mesopotamia?

Video: Hvilke typer jobber var det i Mesopotamia?
Video: История Древней Месопотамии за 15 минут 2024, April
Anonim

Den primære arbeidsplasser i den gamle sivilisasjonen av Mesopotamia var basert på samfunnets agrariske natur. Mest Mesopotamisk innbyggere oppdrettet og stelte avlinger eller husdyr. Der var også andre arbeidsplasser tilgjengelig, for eksempel vevere, håndverkere, healere, lærere og prester eller prestinner.

Dessuten, hva var jobbene i Mesopotamia?

Foruten jordbruk, Mesopotamisk vanlige var vognmenn, teglmakere, snekkere, fiskere, soldater, håndverkere, bakere, steinskjærere, keramikere, vevere og lærarbeidere. Adelsmenn var involvert i administrasjon og en bys byråkrati og jobbet ikke ofte med hendene.

For det andre, hva var dagliglivet i Mesopotamia? Vanligvis ble det spist to måltider daglig , en om morgenen før jobben begynte og en om kvelden etter jobb. Stiftene til Mesopotamisk liv var brød, øl og løk. Frokost kan inneholde en grøt eller en suppe samt brød med øl for å vaske den ned.

Dessuten, hva var hovedbeskjeftigelsen til mesopotamierne?

Jordbruk

Hvordan var livet for folk i Mesopotamia?

Middel- og underklassen bodde i leirehus med flate tak hvor mennesker ville sove under varme, lange somre. Overklasser ville bo i overdådige hjem dekorert med steinrelieffer, og fylt med figurer, kunst og vakre stoffer. Hjemmene deres ville ofte være to eller tre nivåer høye.

Anbefalt: