Er svinekjøtt tillatt i Saudi-Arabia?
Er svinekjøtt tillatt i Saudi-Arabia?

Video: Er svinekjøtt tillatt i Saudi-Arabia?

Video: Er svinekjøtt tillatt i Saudi-Arabia?
Video: 4,500 year-old avenues lined with ancient tombs discovered in Saudi Arabia 2024, Kan
Anonim

Saudi loven forbyr alkoholholdige drikkevarer og svinekjøtt produkter i landet da de anses å være mot islam.

Her, hva er ulovlig i Saudi-Arabia?

Forbryter lov straffer i Saudi-Arabia omfatte offentlig halshugging, steining, amputasjon og surring. Alvorlige straffbare handlinger omfatter ikke bare internasjonalt anerkjente forbrytelser som drap, voldtekt, tyveri og ran, men også frafall, utroskap, hekseri og trolldom.

På samme måte, hva turister har på seg i Saudi-Arabia? Saudi menn og gutter, uansett jobb eller sosial status, ha på det tradisjonelle kjole kalt en thobe eller thawb, som har blitt kalt " Arabisk kjole ". Under varmt og varmt vær, Saudi menn og gutter ha på hvite tober. I det kjølige været er ulltopp i mørke farger ikke uvanlig.

På samme måte spørs det om utlendinger er tillatt i Saudi-Arabia?

Besøkende til Saudi-Arabia må få visum med mindre de kommer fra et av de visumfrie landene. Noen besøkende er kvalifisert for å få visum online eller ved ankomst, mens andre må søke på en av de Saudi diplomatiske oppdrag på forhånd. Alle besøkende må ha et pass som er gyldig i seks måneder.

Hvorfor er svinekjøtt forbudt i Midtøsten?

Griser er beskrevet i denne delen som forbudt fordi de har kløvet hov, men de tygger ikke drøye. Og gris , fordi den har en kløvet hov som er helt delt, men som ikke vil gi opp cud; det er urent for deg.

Anbefalt: