Hva gjorde innbyggerne i New France?
Hva gjorde innbyggerne i New France?

Video: Hva gjorde innbyggerne i New France?

Video: Hva gjorde innbyggerne i New France?
Video: УЖАС!!! НАШЕЛ ЭТО В ДОМЕ КОЛДУНЬИ / HORROR!!! FOUND THIS IN THE WITCH'S HOUSE 2024, Kan
Anonim

De innbyggere var en gruppe av fransk nybyggere som emigrerte til Nytt Frankrike for bedre jordbruksmuligheter og en ny liv. Rollen til en innbygger var å rydde landet, bygge et hjem og dyrke avlinger (plante/høste grønnsaker). De var ressurssterke og hadde å være selvhjulpen i mange oppgaver (f.eks. matlaging, bygging osv.).

På samme måte, når kom innbyggerne til New France?

På 1600- og 1700-tallet Nytt Frankrike , innbyggere var selvstendige grunneiere som etablerte husmannsplass. Deres status kom med visse privilegier og forpliktelser.

Dessuten, hva gjorde mennene i New France? Mest menn i Nytt Frankrike var bønder. De menn hadde ansvaret for å skaffe mat til familien. De hadde å jakte og dyrke mat til familien sin. Å ta vare på familien deres var deres førsteprioritet.

Man kan også spørre, hva spiste innbyggerne i New France?

Siden brød var hovedgrunnlaget i innbyggere i Nytt Frankrike , de hadde å dyrke mye hvete. De fleste hus til og med hadde sin egen brødovn. Gårdsdyr var essensielle fordi de også ga ulike kilder til mat. Kyr ga melk, som ble brukt til å lage smør og ost, og kyllinger la egg.

Hva vokste innbyggerne?

De Innbyggere lærte mange jordbruksteknikker fra de aboriginske bøndene. De Innbyggere spiste erter, linser, bønner, asparges, løk, purre, epler, agurk, meloner, jordbær, meloner, bringebær, bjørnebær, ville plommer, tyttebær, rips, markkirsebær og blåbær.

Anbefalt: