Hvordan er India forskjellig fra Amerika?
Hvordan er India forskjellig fra Amerika?

Video: Hvordan er India forskjellig fra Amerika?

Video: Hvordan er India forskjellig fra Amerika?
Video: SpaceX Starship Stacked and Tested, NASA SLS Rolls to the Pad, Record Falcon 9 landing 2024, April
Anonim

De amerikansk og indisk kulturer har veldig stor differensiering mellom dem. Mens kulturen i Amerika er en blanding av annerledes kulturer, den indisk kultur er unik og har sine egne verdier. På den annen side, i amerikansk kultur de individuelle verdiene får fremtreden enn familieverdiene.

Herav, hvordan er India sammenlignet med USA?

USA er ca 3 ganger større enn India . India er omtrent 3, 287, 263 kvadratkilometer, mens USA er omtrent 9 833 517 kvadratkilometer. I mellomtiden har befolkningen på India er ~1,3 milliarder mennesker (955,3 millioner færre mennesker bor i Forente stater ).

Videre, hvilket land ligner mest på India? Disse fakta gjør land unik og mangfoldig mer enn noen annen land i verden. Vel, vi kan finne et glimt av indisk kultur, snarere noen likheter forskjellig land når det kommer til mat, festivaler, bøker, familiestruktur osv. Japan har en felles familiekultur lignende til hva India ha.

Foruten dette, hvordan er India forskjellig fra andre land?

For det første, India er sekulær land som støtter alle religioner uavhengig av kaste, tro osv.? Hovedforskjellen mellom India og andre land er India har en spesiell funksjon kalt ENHET I MANGFOLD. ?Folk i India behandle alle som et familiemedlem.

Hvor mange år er India bak Amerika?

Ja, India er 13 år bak Kina og det fordi den økonomiske liberaliseringsprosessen startet 13 år seinere. Dette er imidlertid gode nyheter - vi tror ikke det India kommer til å følge nøyaktig samme vekstbane, en 5 ganger økning i BNP på bare 13 år.

Anbefalt: