Hvem tror kristne på livets død og oppstandelse?
Hvem tror kristne på livets død og oppstandelse?

Video: Hvem tror kristne på livets død og oppstandelse?

Video: Hvem tror kristne på livets død og oppstandelse?
Video: Life, Death, and Resurrection of Jesus Christ [What Hope Do They Bring?] – Pastor Ted Wilson 2024, April
Anonim

Kristen tro om liv etter død er basert på oppstandelse av Jesus Kristus . Kristne tror at Jesus ' død og oppstandelse er en del av Guds guddommelige plan for menneskeheten.

På denne måten, hva kalles Jesu liv død og oppstandelse?

De Jesu oppstandelse , eller anastasis er den kristne troen som Gud oppdro Jesus etter hans korsfestelse som den første av de døde, startet hans opphøyde liv som Kristus og Herre.

Dessuten, hva er viktigheten av oppstandelse? De oppstandelse utgjør Faderens klare signal om at Jesus er Guds mektige Sønn som har seiret over døden og regjerer som Herre over alle (Rom 1:4; 4:25). De oppstandelse viser at Jesu "blod fra den nye pakt" frelser hans folk fra deres synder.

Følgelig, hva er oppstandelse i kristendommen?

oppstandelse . Jesu oppstandelse fra graven etter hans død; en sentral og særegen tro på Kristen tro. Evangeliene sier at etter at Jesus ble korsfestet og lå i en grav mellom fredag kveld og søndag morgen, stod han opp, både i kropp og ånd, og viste seg levende for sine etterfølgere.

Hvem ble oppstanden i Bibelen?

oppstandelse mirakler I Det nye testamente skal Jesus ha reist opp flere personer fra døden. Disse oppstandelsene inkluderte datteren til Jairus kort tid etter døden, en ung mann midt i sin egen begravelsesprosesjon, og Lasarus fra Betania, som hadde vært begravet i fire dager.

Anbefalt: