Innholdsfortegnelse:

Hva er planlegging i læreplanutviklingsprosessen?
Hva er planlegging i læreplanutviklingsprosessen?

Video: Hva er planlegging i læreplanutviklingsprosessen?

Video: Hva er planlegging i læreplanutviklingsprosessen?
Video: Hvordan utføre en Prosjektplanlegging? 2024, Kan
Anonim

Forberedelse og Planlegger

Læreplanlegging og utvikling , den prosess av å se på standardene i hvert fagområde og utvikle seg en strategi for å bryte ned disse standardene slik at de kan læres bort til studenter, varierer i henhold til klassetrinn, fag som undervises og tilgjengelig utstyr

I forhold til dette, hva er planleggingen av læreplanen?

Planlegging av læreplaner refererer til opprettelsen av en læreplan . Noen definisjoner er heller sentrert rundt studentaktiviteter, f.eks. læreplan er det planlagte engasjementet av elever. Noen er mer emnesentrerte, f.eks. læreplan er fagstoffet som læres til elevene eller en tilrettelegging av undervisningsmateriell.

Vet også hva er planlegging og programmering av læreplaner? Meningen med læreplanplanlegging og programmering i en skole er å forbedre elevenes læringserfaringer og -resultater ved å legge til rette for kvalitet i undervisning, vurdering og rapporteringspraksis. Planlegging og programmering av læreplaner er en pågående prosess og skjer på hele skole-, trinn- og års-, enhets- og leksjonsnivå.

På samme måte kan man spørre seg, hva er trinnene i læreplanutvikling?

Ved å følge våre seks trinn for læreplanutvikling, vil du være sikker på at elevene dine kan følge kurset du planlegger for dem

  • Bestem din målgruppe.
  • Utvikle mål og mål.
  • Velg din instruksjonsstrategi.
  • Vurder logistikk.
  • Utvikle vurderinger.
  • Vurder effektivitet.

Hva er de 5 typene læreplaner?

De fem grunnleggende typer læreplaner er tradisjonelle, tematiske, programmerte, klassiske og teknologiske. De mest brukte læreplan finnes innenfor disse bredere kategoriene. Dette er den tradisjonelle arbeidsbok-/læreboktilnærmingen som er kjent for de som gikk på amerikanske offentlige skoler i oppveksten.

Anbefalt: