Hvorfor gjør DHS hjemmebesøk?
Hvorfor gjør DHS hjemmebesøk?

Video: Hvorfor gjør DHS hjemmebesøk?

Video: Hvorfor gjør DHS hjemmebesøk?
Video: Early Intervention Home Visits 2024, Kan
Anonim

Hjemmebesøk er en mulighet til å møte deltakere for å sikre at avdelingen forstår deres nåværende situasjon og gi passende ressurser til familien.

Tilsvarende, hvorfor gjør sosialarbeidere hjemmebesøk?

I de fleste tilfeller, sosialarbeider besøk utføres for å gi tilsyn til familier som har blitt separert på grunn av misbruk, omsorgssvikt, forlatte eller rus- og alkoholmisbruk. 3) Barn kan etter omstendighetene få ha tilsyn besøk med familiene deres, inkludert foreldre og søsken.

Vet også, må CPS gjøre et hjemmebesøk? Først og fremst, huset ditt skal være ryddig. Det er ingen lov som krever at du opprettholder et rent hus, men forstå det CPS arbeidere dømmer hver dag basert på deres observasjoner, deres tro, deres trening og deres liv og yrkeserfaringer.

I denne forbindelse, hva gjør CPS når de kommer hjem til deg?

CPS eller barneverntjenesten er en statlig organ i de USA som hovedsakelig tar for seg saker om overgrep og omsorgssvikt mot barn. De er statlige byråer hvor de arbeidere jobber for de barns trivsel og sikkerhet ved å gripe inn i de rapporterte tilfeller av barnemishandling.

Hvor lang tid tar et CPS-hjemmebesøk?

Sakssvarstid er 24 til 72 timer, avhengig av sak. Noen faktorer, som screening og ruting, kan ta litt lengre. Generelt sett vil en sak få svar innen 72 timer.

Anbefalt: