Innholdsfortegnelse:

Hvordan kobler jeg Audible-kontoen min til Amazon?
Hvordan kobler jeg Audible-kontoen min til Amazon?

Video: Hvordan kobler jeg Audible-kontoen min til Amazon?

Video: Hvordan kobler jeg Audible-kontoen min til Amazon?
Video: Как заработать на продаже аудиокниг (шаг за шагом) 2024, Kan
Anonim

Koble en eksisterende Audible-konto til Amazon-kontoen din

  1. Gå til www. hørbar .com/acc-merge og skriv inn din Hørbar brukernavn og passord.
  2. Tast inn ditt Amazon-konto e-postadresse og passord.
  3. Plukke ut de kort du ønsker å bruke som de Standardkort for Hørbar kjøp og medlemskap gebyrer eller angi et nytt kreditt- eller debetkort.

Herav, hvordan legger jeg til en enhet til Audible-kontoen min?

På dette tidspunktet kan du imidlertid ikke dele Hørbar lydbøker. Gå til innholdet ditt og Enheter side onamazon. Klikk på Husholdninger og familiebibliotek for å åpne den skjulte meldingen, og klikk deretter Lær mer om husholdninger. Velg på den nye siden Legge til Voksen til legge til en ny profil.

For det andre, er hørbar gratis for Prime-medlemmer 2019? Under Prime Dag 2019 , kan du få følgende tilbud på Hørbar : Nå til og med 31. juli, Primemembers ny til Hørbar kan få tre måneder medlemskap for bare $4,95 per måned (66 % rabatt). Spar $30 når du registrerer deg for en årlig Audible medlemskap (nå $119) og få en Echo Dot for bare $0,99.

Vet også, er hørbar relatert til Amazon?

Hørbar er en Amazon datterselskap og den eksklusive leverandøren av digitale lydbøker for Amazon . Med Hørbar , kan du kjøpe en digital lydbok og lytte til den på et kompatibelt Fire-nettbrett, Kindle e-leser, Kindle leseapp eller Hørbar app.

Hvor mye koster hørbar med prime?

Hørbar medlemskap vanligvis koste $14.95 en måned, men Prime medlemmer som er nye i tjenesten kan spar 66% og meld deg på en tre måneders prøveperiode for kun $4,95 en måned.

Anbefalt: