Hva lærer du om Ewells?
Hva lærer du om Ewells?

Video: Hva lærer du om Ewells?

Video: Hva lærer du om Ewells?
Video: Hva lærer du på helse- og oppvekstfag? 2024, Kan
Anonim

Scout forteller oss at Ewell barn kommer til skolen den første dagen, da de ikke kom igjen resten av året, og ingen stiller spørsmål ved det. Atticus forteller Scout at Ewells er Maycomb-fylkets skam, og ingen av dem hadde noen gang jobbet en ærlig arbeidsdag i livet.

Angående dette, hva lærer vi om Ewell-familien?

De Ewells er de fattigste av de fattige i Maycombs hvite samfunn og er fryktet og sett ned på av andre innbyggere i Maycomb. De bor i utkanten av det svarte samfunnet ved byfyllingen som de leter etter grunnleggende nødvendigheter.

Også, hvilke nye detaljer lærer vi om Ewells og deres hjemmeliv? Vi lærer at der er mange barn, og en alltid full far. De er veldig fattige og blir misbrukt av faren. Spesielt Mayella blir ofte overfalt av ham.

Når vi tar dette i betraktning, hva vet vi om Ewells?

Karakteranalyse Bob og Mayella Ewell . De Ewells vet at de er de laveste av de lave blant de hvite i Maycomb. De har ingen penger, ingen utdannelse og ingen avl. Det eneste som løfter dem på et hvilket som helst nivå i samfunnet er det faktum at de er hvite.

Hva lærer vi om Ewells i dette kapittelet og det generelle klassesystemet i Maycomb?

I dette kapittel vi lærer at Ewells bor i et lite hus ute ved byfyllingen. De er veldig fattige og uutdannede. Hvert år møter barna opp på skolen den første dagen. De gjøre ikke komme tilbake til skolen resten av året.

Anbefalt: