Hva er ahimas kjerneverdier?
Hva er ahimas kjerneverdier?

Video: Hva er ahimas kjerneverdier?

Video: Hva er ahimas kjerneverdier?
Video: Кто такой Саи Баба 6 - Ахимса Шива и Шакти 2024, Kan
Anonim

AHIMA : Respekterer alle medlemmer som vi tjener, og alle individer som vi jobber og samarbeider med. Fremsetter viktigheten av helseinformasjon for å forbedre helsevesenet. Omfavner en kode for etisk helseinformasjonshåndteringspraksis.

På samme måte kan man spørre seg, hva er de 7 formålene med ahimas etiske retningslinjer?

DE AHIMA ETISKE REGLER SERVERER SYV FORMÅL : • FREMMER HØYE STANDARDER FOR HAN PRAKSIS. IDENTIFISERER KJERNEVERDIER SOM HAN MISJON ER BASERT PÅ. OPPSUMMERER BREDT ETISKE PRINSIPPER SOM REFLEKLERER PROFESJONENS KJERNEVERDIER. ETABLERER ET SETT MED ETISKE PRINSIPPER SKAL BRUKES TIL Å VEILEDE BESLUTNINGER OG HANDLINGER.

Vet også, hva er ahima-kodeetikk? De AHIMAs etiske retningslinjer tjener seks formål: Fremme høye standarder for HIM-praksis. Oppsummerer bredt etiske prinsipper som gjenspeiler profesjonens kjerneverdier. Etablerer et sett med etiske prinsipper som skal brukes til å veilede beslutninger og handlinger.

På samme måte, hva er ahima mission statement?

Oppdrag fra American Health Information Management Association. Å være det profesjonelle fellesskapet som forbedrer helsevesenet ved å fremme beste praksis og standarder for helseinformasjonshåndtering og den pålitelige kilden for utdanning, forskning og faglig legitimasjon.

Hva er ahimas fire kjerneverdier?

AHIMA sikrer at helseinformasjon som brukes i omsorg, forskning og helsestyring er gyldig, nøyaktig, fullstendig, pålitelig og tidsriktig. Hva er AHIMAs kjerneverdier ?

Anbefalt: