Hva symboliserer kastanjetreet i 1984?
Hva symboliserer kastanjetreet i 1984?

Video: Hva symboliserer kastanjetreet i 1984?

Video: Hva symboliserer kastanjetreet i 1984?
Video: בארץ הקטקטים - פתיח באיכות גבוהה 1984 2024, Kan
Anonim

Winston her sitter i Kastanjetre Café, etter løslatelsen fra kjærlighetsdepartementet. De kastanjetreet symboliserer kyskhet, ærlighet og rettferdighet; derfor partiet også. Faktisk representerer det ironi at det, i rettferdighetens, ærlighetens og kyskhetens navn, bare forekommer svik.

Vet også, hva er Chestnut Tree Cafe i 1984?

De Chestnut Tree Cafe er stedet Winston først ser Julia etter den katastrofale dagen i rommet over Mr. Charringtons butikk. På det tidspunktet er det ingenting igjen mellom dem. De elsker ikke hverandre lenger, de har egentlig ingen ekte følelser igjen til dem.

I tillegg, i hvilken sammenheng er Chestnut Tree Cafe nevnt? Neste gang Kastanjetrekafé er nevnt er når Winston minnes utgivelsen av Jones, Aaronson og Rutherford – «relics of the ancient world» (65) og «outlaws, enemies, untouchables, doomed with absolutt certainty to extinction» (65). De hadde tidligere tilstått forræderi mot partiet.

Folk spør også, hva er betydningen av barnerimet i 1984?

De barnerim gir Winston håp om at partiets kontroll over fortiden ikke er så absolutt som det hevder. De rim er noe til overs fra før partiets maktovertakelse.

Hvilken sang betyr under det spredende kastanjetreet Jeg solgte meg og du selger meg der ligger brystet hennes under det spredende kastanjetreet?

Under det spredende kastanjetreet/Jeg solgte deg og du solgte meg/Der ligger de og her ligger vi/Under det spredende kastanjetreet . Videre bruker Orwell linjen "They lie there and here we lie" for å ordspille betydning av løgn: i sang , det midler liggende, men i Oceanias verden det midler fortelle løgner.

Anbefalt: