Innholdsfortegnelse:

Hvordan blir jeg skilt med MCA?
Hvordan blir jeg skilt med MCA?

Video: Hvordan blir jeg skilt med MCA?

Video: Hvordan blir jeg skilt med MCA?
Video: Окрашивание волос Блонд Пошагово дома | Холодный Блонд самой себе | Уроки окрашивания волос 2024, Kan
Anonim

Gå til en prest og klikk på den, klikk deretter øverst til høyre og klikk skilsmisse . Hvis du ikke har en prest, er den eneste måten å gjøre det på skilsmisse hun skal drepe henne. Du må gå til en prest eller prestinne og klikke på SPESIAL-knappen. Det er en skilsmisse ektefelle-knappen, klikk på den.

Herav, hvordan gifter jeg meg i MCA?

Ekteskap og barn

  1. Gift deg med en landsbyboer. Du må ha 5 gullhjerter med landsbyboeren. Gi dem en hvilken som helst giftering.
  2. Gift deg med en spiller. Du må ha en giftering og de må være enige.

Man kan også spørre seg, hva gjør krystallkulen i Minecraft Comes Alive? Starter spillet ditt. Når du spawner mottar du en krystallkule (Merk: dette gjør fungerer ikke på servere. Dette er for å forhindre sorg). Når du høyreklikker på ball du går inn i et rom med et fortryllelsesbord.

På samme måte spør folk, hvordan får du to landsbyboere til å gifte seg i Minecraft Comes Alive?

Som tittelen sier, må spilleren gi ringen til en annen landsbyboer ( Landsbyboere hjerter må være på 5 golden), til bli til engasjert med dem. Spilleren kan motta gaver fra andre landsbyboere når de bli til forlovet.

Hvordan gir du noen i Minecraft Comes Alive?

Gave er den mest unike av disse alternativene, uten tvil. Når du klikker på den, får du velge en gave for landsbyboeren. Til gi dem det, kan du velge elementet du vil gi i hotbaren og høyreklikk for å gi den. Jo bedre finner de gave , jo flere hjerter vil de gi , og vice versa.

Anbefalt: