Hva er forskjellen mellom morsmål og førstespråk?
Hva er forskjellen mellom morsmål og førstespråk?

Video: Hva er forskjellen mellom morsmål og førstespråk?

Video: Hva er forskjellen mellom morsmål og førstespråk?
Video: Video 536 Fra B1 til B2. Hva er forskjellen mellom B1 og B2? 2024, Kan
Anonim

Morsmål og førstespråk er det samme. Det er Språk du først lært. I dette tilfellet har de ett hjem Språk og to (hjemmet Språk og italiensk) morsmål . En enspråklig person ville bare ha sine morsmål som hjemmet Språk , morsmål og morsmål.

Videre, er førstespråk det samme som morsmål?

Noen ganger er begrepet " morsmål "eller" morsmål " brukes til Språk at en person lærte som barn hjemme (vanligvis fra foreldrene). Barn som vokser opp i tospråklige hjem kan ifølge denne definisjonen ha mer enn ett morsmål eller morsmål.

For det andre, hva regnes som et førstespråk? Din morsmål er vanligvis Språk du lærte og snakket i hjemmet. Den kan også være din Morsmål , spesielt hvis du senere har lært et sekund Språk . Din Morsmål er den Språk at du snakker hver dag i de fleste situasjoner -hjem, jobb, skole osv. Det kan være et sekund Språk for deg.

Følgelig, hva er forskjellen mellom morsmål og morsmål?

Morsmål og Morsmål har lignende betydninger og er ofte faktisk utskiftbare, men det er en subtil forskjell . Morsmål refererer til Språk av området personen vokser opp i. Morsmål refererer til Språk av familien du vokste opp i.

Hva er forskjellen mellom tunge og språk?

' Språk 'er det normale, umerkede ordet.' Tunge ' har en tendens til å bli brukt i sammenhenger som har å gjøre med å snakke (f.eks. "mor tunge "), men det er fullt mulig å bruke det til å snakke om lesing og skriving ("Få av dem er litterære i sin mor tunge "). ' Språk ' brukes i alle sammenhenger.

Anbefalt: