Er Romeo og Julie en advarende historie?
Er Romeo og Julie en advarende historie?

Video: Er Romeo og Julie en advarende historie?

Video: Er Romeo og Julie en advarende historie?
Video: Video SparkNotes: Shakespeare's Romeo and Juliet summary 2024, Kan
Anonim

Romeo og Julie er en advarende historie om potensialet som menneskelige følelser har for å føre folk ned i mørke og mørke Romeo og Julie er en advarende historie om potensialet som menneskelige følelser har for å lede mennesker ned på mørke og farlige stier.

Vet også, er Romeo og Julie en tragedie eller en romanse?

EN tragedie er et skuespill som ender med en eller flere av hovedpersonene døde. ROMEO OG JULIE ER EN VAKKER ROMANTISK TRAGEDIE OM HVORDAN TO UNGE FORELSKES VED FØRSTE SYN, MEN MÅTTE HOLDE DET PÅ NED, FORDI FAMILIEENE HATER HVERANDRE OG PRØVDE SÅ ISTERKT Å FÅ DET TIL Å FÅ DET TIL Å VIRKE.

Vet også, hvorfor er Romeo og Julie rotet til? Så Romeo , i et forsøk på å få lagt ruiner Julies utsiktene til å gifte seg med Paris, drepe fetteren hennes, blir forvist og driver en 13 år gammel jente til selvmord. Romeo sin den slemme fyren her. Juliet dreper seg selv fordi hennes kjærlighet, Romeo , er død. Romeo gjør det fordi han er det skrudd.

Angående dette, er Romeo og Julie en tragedie eller komedie?

Sjanger. Romeo og Julie er offisielt klassifisert som en tragedie , men på noen måter avviker stykket fra tragisk sjanger. I motsetning til andre Shakespeare tragedier som Macbeth, King Lear og Julius Caesar, Romeo og Julie er ikke opptatt av en edel karakter hvis handlinger har omfattende konsekvenser.

Hvor var Romeo og Julies alder?

Julies alder er 13, og hun er nesten rundt 14. Basert på puberteten (jenter kommer i puberteten rundt 11-13, mens det tar noen år lenger for gutter), kan vi definitivt anta at Romeo er ikke yngre enn Juliet , men eldre. Han kan være alt fra 13/14 til tidlig i tjueårene.

Anbefalt: