Hvor gammel er Julie i varme kropper?
Hvor gammel er Julie i varme kropper?

Video: Hvor gammel er Julie i varme kropper?

Video: Hvor gammel er Julie i varme kropper?
Video: 🌮Готовлю лаваш 💆🏻‍♀️Уход за волосами 👁️👁️ Общение 😍Любимый десерт! 2024, Kan
Anonim

Trivia. R, både fra filmen og den romaniserte versjonen av Warm Bodies, er basert på karakteren til Romeo fra Shakespeares Romeo og Julie. I følge The DVD sies R å være det 21 år gammel når han møter Julie, noe som betyr at han var det 13 år gammel da pesten brøt ut.

Med tanke på dette, blir R menneske i varme kropper?

Varme kropper åpner med en monolog fra en ung mannlig zombie kalt ' R ' (Nicholas Hoult). Han forteller oss at et virus har infisert verden, og gjort folk til kjøttetende zombier. Selv om de nyere zombiene er menneskelig -som i utseende, mangler de alt menneskelig følelser.

Foruten ovenfor, hvilket år kom varme kropper ut? 21. februar 2013 (Tyskland)

Videre, er varme kropper basert på Romeo og Julie?

Varme kropper er en roman av forfatteren Isaac Marion. Boken ble beskrevet som en "zombieromantikk" av Seattle Post-Intelligencer og hentyder til William Shakespeares Romeo og Julie . Forfatteren, basert i Seattle, skrev opprinnelig en novelle med tittelen "I Am a Zombie Filled with Love".

Hva er skjelettene i varme kropper?

Skjeletter eller ofte referert til som Boneys er de viktigste antagonistene i Varme kropper og er også den endelige tilstanden alle zombier til slutt når etter at kjøttet deres er fullstendig forfalt.

Anbefalt: