Er en høyskolegrad det nye vitnemålet?
Er en høyskolegrad det nye vitnemålet?

Video: Er en høyskolegrad det nye vitnemålet?

Video: Er en høyskolegrad det nye vitnemålet?
Video: Den russiske revolusjonen - 1/2 - Oversikt 2024, Kan
Anonim

Med andre ord bachelor grad er i ferd med å bli nytt vitnemål fra videregående skole . I stedet for en billett til en høy -betalende, lederjobb, den fireårige grad er nå minimumsbilletten for å komme inn døren til enhver jobb.

Foruten dette, hvilken grad er et vitnemål på videregående?

Videregående vitnemål . EN videregående vitnemål er en nordamerikansk akademiker skole forlater kvalifikasjoner tildelt avslutning på videregående skole . De videregående vitnemål er vanligvis studert i løpet av tre til fire år, fra klasse 9 til klasse 12.

I tillegg, er et høyskolediplom verdt det? Høyskole er definitivt " verdi den." Det er rett og slett null bevis for at å få en høyskole grad er alt annet enn " verdi den." For de med videregående skole Diplom og nei høyskole , var det 3,5 %, som også er flott. Men det er ingen tvil om at du er mer sannsynlig å ha en jobb hvis du har en høyskole grad.

Med tanke på dette, har en videregående vitnemål fortsatt verdi?

Tjene en Høy - Skolevitnemål Kan være Verdi 9 000 dollar i året. En av fem videregående skole elevene rekker det ikke eksamen på fire år, men de som ble inne skole tjente nesten 9 000 dollar mer i året. Noen med en høy - skolevitnemål , men ingen høyskoleutdanning, tjente $664 i uken.

Skal høgskolegraden være det nye vitnemålet?

Svaret er et rungende "NEI!" At en bachelor grad i dag tilsvarer en videregående vitnemål fra gårsdagens er en altfor forenklet og farlig analogi. I USA for hundre år siden ble bare ti prosent uteksaminert fra videregående skole.

Anbefalt: