Er Foster Farms kylling trygg?
Er Foster Farms kylling trygg?

Video: Er Foster Farms kylling trygg?

Video: Er Foster Farms kylling trygg?
Video: A Nightmare for Baby Birds at Foster Farms - investigation video 2024, April
Anonim

Men her er paradokset: Fostergårder kan nå være en av landets reneste, tryggest kilder til kylling Produkter. Det er ifølge USDA, som har testet kylling deler som behandles kl Fostergårder planter. På Fostergårder planter, færre enn 5 prosent av kylling deler testet positivt for salmonella.

Er Foster Farms kylling på denne måten sunn?

Fostergårder Rett og slett oppdratt fersk kylling er 100 prosent vegetarisk matet. Foster Farms Økologisk fersk kylling er USDA-sertifisert, hevet frittgående på organisk land og er organisk vegetarmat.

Foruten ovenfor, selges Foster Farms? Kjøttprosessor Tyson Foods har holdt samtaler for å kjøpe privateid California-basert Fostergårder for omtrent 2 milliarder dollar, forteller folk som er kjent med situasjonen til CNBC. De to har vært uenige om pris, og det er mulig samtalene kan falle fra hverandre.

Spørsmålet er også, er Foster Farms kylling human?

Fostergårder er stolt over å være amerikansk Human Sertifisert mens de fortsetter å tilby trygt, kvalitets- og rimelig fjærfe til vestkystens forbrukere. Fostergårder har alltid tatt en ledende posisjon i spørsmål om kvalitet og sunnhet av fersk kylling.

Bruker fostergårder hormoner?

Men dessverre påpeker lastebilsjåføren at " Fostergårder kyllinger er ikke tilsatt hormoner ,” og de to blir etterlatt. Den siste taglinjen og grafikken gjentar det Fostergårder kyllinger er "fersk og naturlig kylling uten tilsetning hormoner .”

Anbefalt: