Hvorfor smeller folk igjen når de er sinte?
Hvorfor smeller folk igjen når de er sinte?

Video: Hvorfor smeller folk igjen når de er sinte?

Video: Hvorfor smeller folk igjen når de er sinte?
Video: #hobby #творчество #coloring#ХОББИ ВЛОГ№20:ЧТО СЕГОДНЯ РАСКРАШИВАЮ/НОВАЯ АКВАРЕЛЬ/НАКИПЕЛО 2024, Kan
Anonim

Personen smelle dører i ditt nærvær er sint og i stedet for å bruke ordene deres, er de passivt aggressive når de forteller deg at de er det sint . Hvis de gjøre ikke vil snakke om det som plager dem, det er lite du kan gjøre . Hvem de er, bestemmer også hvordan du kan håndtere situasjonen.

Ved siden av dette, hvorfor smeller folk igjen dørene?

Dør smeller er en klassisk stift av passiv aggresjon. De passiv aggressive ønsker å si noe til deg, men de vil ikke måtte svare på noen motbevisninger eller må gjør jobb med å faktisk løse de problem,,, så de ser etter måter å kommunisere på deres misnøye som ikke lar deg svare.

Er det i tillegg frekt å slå dører? Og for de som ikke forstår hvorfor ikke holde dør er frekk , her er grunnen: En avslutning dør har hastighet som vil virke mot personen som kommer til den. En lukket dør er godartet, men en avslutning dør har en holdning. "Ta den, Jack!" Folk føler seg veldig fornærmet når du lar det dører smeller i ansiktene deres.

Dessuten, hva betyr å smelle igjen en dør?

transitiv å stenge en dør eller et lokk med stor kraft slik at det lager en høy lyd, ofte fordi du er sint. Han løp fra rommet, smeller de dør bak ham. smelle til dør lukk: Hun Smalt de dør lukket for ansiktet hans.

Er det respektløst å smelle igjen en dør i Brasil?

Noen diverse etiketteregler ingen har nevnt: - Ikke gjør det sleng en dør . Hvis du går inn, er det uhøflig. Hvis du drar, viser du at du hatet alt og ikke kommer tilbake med mindre noen tauer deg med en traktor.

Anbefalt: