Holder du din egen innflyttingsfest?
Holder du din egen innflyttingsfest?

Video: Holder du din egen innflyttingsfest?

Video: Holder du din egen innflyttingsfest?
Video: 1 февраля спрячьте веник, швабру, тряпку. Приметы и традиции Китайского Нового года водяного тигра 2024, Kan
Anonim

Det er greit. Faktisk, kasting deg selv a innflyttingsfest -det vil si å invitere venner, naboer og familie for å sjekke ut din sted-er ikke bare akseptabelt; det er forventet, forteller ekspertene.

På samme måte spør folk, hva er riktig etikette for en innflyttingsfest?

Etikette for gjester Som gjest som deltar på en innflyttingsfest , følg alltid de generelle retningslinjene for festetikett . Svar på invitasjonen i tide. Vær rettidig og hils på verten ved ankomst. Vær sosial, møt nye mennesker og ikke forvent at verten skal underholde deg gjennom hele arrangementet.

I tillegg, når bør du arrangere en innflyttingsfest? En gylden regel vertskap noen parti er at du aldri skal la folk gå sultne. Så hvis du planlegger din innflyttingsfest for middag eller 18:00, bør du sørge for å sørge for nok mat til å utgjøre et måltid.

Vet også, hvor lenge etter å ha kjøpt et hus bør du ha en innflyttingsfest?

Noen husstander kan ta en uke eller to på å ha alt i orden. Andre kan ta opptil en måned før de tømmer den siste boksen. På toppen av behandlingstiden for utpakking bør du legge til ytterligere to eller tre uker for å varsle gjestene dine. Foreløpig bør du være klar for showtime i to måneder i beste fall.

Hva er vitsen med en innflyttingsfest?

EN innflyttingsfest er en parti tradisjonelt holdt like etter flyttingen til en ny bolig. Det er en anledning for vertskapet til å presentere sitt nye hjem til vennene sine, etter flytting, og for venner å gi gaver for å møblere det nye hjemmet. House-warming-fester er generelt uformelle.

Anbefalt: