Hvordan opplevde folk Midtpassasjen?
Hvordan opplevde folk Midtpassasjen?

Video: Hvordan opplevde folk Midtpassasjen?

Video: Hvordan opplevde folk Midtpassasjen?
Video: Dypt Vann #72 - Hvordan endre folk uten å fornærme 2024, April
Anonim

De Midtpassasjen var krysset fra Afrika til Amerika, som skipene laget med sin 'last' av slaver . Det ble såkalt fordi det var midten del av handelsruten tatt av mange av skipene. Den første delen (den 'Utover Passasje ') var fra Europa til Afrika.

På samme måte spør folk, hvordan var livet på midtgangen?

Forholdene om bord på skipet i løpet av Midtpassasje var forferdelig. Mennene ble pakket sammen under dekk og ble sikret med benjern. Plassen var så trang at de ble tvunget til å huke eller legge seg ned.

Deretter er spørsmålet, hva var virkningen av Midtpassasjen? Majoren innvirkning av disse tingene var selvfølgelig på afrikanerne som ble tatt fra hjemmene sine og ført til den nye verden som slaver. Disse menneskene opplevde forferdelige fysiske forhold ombord på skipene på Midtpassasje . De opplevde terror og hjertesorg.

Med tanke på dette, hvordan påvirket Midtpassasjen slaver?

Kommersielle varer fra Europa var sendt til Afrika for salg og omsatt for slavebundet afrikanere. afrikanere var på sin side brakt til regionene avbildet i blått, i det som ble kjent som " Midtpassasje ". Afrikansk slaver var deretter handlet for råvarer, som var returnerte til Europa for å fullføre "Trekanthandelen".

Når startet Midtpassasjen?

Midtpassasje . De Midtpassasjen var en reise millioner av afrikanske mennesker foretok ombord på europeiske slaveskip i løpet av 300-årsperioden av den atlantiske slavehandelen mellom 1600 og 1900.

Anbefalt: