Kan syvendedagsadventister jobbe på lørdag?
Kan syvendedagsadventister jobbe på lørdag?

Video: Kan syvendedagsadventister jobbe på lørdag?

Video: Kan syvendedagsadventister jobbe på lørdag?
Video: CHURCH ATTENDANCE 2024, April
Anonim

Syvende - dagsadventister holde sabbaten fra fredag kveld til lørdag kveld. I løpet av sabbaten, Adventister unngå sekulære arbeid og næringsliv, selv om medisinsk nødhjelp og humanitær arbeid er akseptert.

I denne forbindelse, hva gjør syvendedagsadventister på lørdag?

I motsetning til de fleste andre kristne kirkesamfunn, Syvende - dagsadventister gå i kirken på lørdager , som de mener er sabbaten i stedet for søndagen, i henhold til deres tolkning av Bibelen. Det er ikke bare det at vi tilber på sabbaten, vi ærer det dag som en dag av hvile, sier Bryant.

På samme måte, hvilke religioner holder sabbaten på lørdag? Jødisk sabbat (Shabbat, Shabbes, Shobos, etc.) er en ukentlig hviledag, observert fra solnedgang på fredag til tre stjerner vises på himmelen lørdag kveld. Det er også observert av et mindretall av kristne , slik som tilhengere av Messiansk jødedom og Syvendedags adventister.

For det andre, hvilken religion fungerer ikke på lørdag?

De Syvendedags adventistkirke er et protestantisk kristent kirkesamfunn som utmerker seg ved sin overholdelse av lørdag, den syvende dag uken i kristne og jødiske kalendere, som sabbaten, og dens vektlegging av Jesu Kristi forestående annet komme (advent).

Er det greit å jobbe på sabbaten?

Seks dager skal arbeid bli ferdig; men på den syvende dag er en sabbat av høytidlig hvile, hellig for Herren; den som gjør noe arbeid i sabbat dag, skal han visselig drepes. Derfor skal Israels barn ta vare på sabbat , for å observere sabbat gjennom deres generasjoner, for en evig pakt.

Anbefalt: