Hva skjer med Susie i The Lovely Bones?
Hva skjer med Susie i The Lovely Bones?

Video: Hva skjer med Susie i The Lovely Bones?

Video: Hva skjer med Susie i The Lovely Bones?
Video: The Lovely Bones VFX | Weta Digital 2024, Kan
Anonim

Susie Salmon blir drept 6. desember 1973 av familiens nabo, George Harvey. Mr. Harvey lokker Susie i et hull han gravde i kornåkeren. Når hun prøver å forlate, river han av seg klærne hennes, knebler henne med hatten og voldtar henne.

Folk spør også, finner de Susie-kroppen i The Lovely Bones?

Susie jubel i himmelen for Ruths riktige gjetning, men til slutt henne kropp blir aldri oppdaget. Selv om synkehullet ikke var planlagt å fylles, anses gjenstander som kastes i deponiet som uopprettelige.

Deretter er spørsmålet, hva skjer med Susie-søsteren i Lovely Bones? Lindsey Salmon. Lindsey, Susie sin litt søster , er tretten når Susie dør. Hun er historiens levende helt Susie ser på og forteller. Historien hennes begynner om vinteren i kaos, og ender om våren i gjenforening, ekteskap og til og med en søt liten bambino.

Spørsmålet er også, hvem er den virkelige Susie Salmon?

7. Susie Salmon fra The Lovely Bones av Alice Sebold . Selv om ingen noensinne ville ønske at Susie Salmons karakter skulle bli inspirert av virkelige hendelser, er den basert på en ung jentes drap i Norristown, Pennsylvania på 1970-tallet.

Hva er den virkelige historien om The Lovely Bones?

De Nydelige Bones er ikke basert på en enkelt sann historie , men voldtektsmannen, George Harvey, er en kompositt basert på mange ekte -livsvoldtektsmenn og -mordere. I tillegg ble forfatteren, Alice Sebold, en gang voldtatt i en tunnel der hun fikk vite at et annet offer var blitt voldtatt og partert.

Anbefalt: