Kan en 17-åring flytte ut uten foreldrenes samtykke i Indiana?
Kan en 17-åring flytte ut uten foreldrenes samtykke i Indiana?

Video: Kan en 17-åring flytte ut uten foreldrenes samtykke i Indiana?

Video: Kan en 17-åring flytte ut uten foreldrenes samtykke i Indiana?
Video: Fredrik Juell om egenberedskap og tiden vi er inne i,om Nødpakka, Berserk Bastards og livet generelt 2024, April
Anonim

Det har du ikke lovlig rett til flytte ut uten din mors samtykke til Nei grunn til du er 18 år Indiana . Det er en mulighet for at du og dine venners foreldre kunne få problemer hvis du løper borte til huset deres.

Også spurt, kan du flytte ut når du er 16 uten foreldres samtykke i Indiana?

Generelt tillater loven foreldre å forlate en ung person uten tilsyn fra fylte 14. velger å forlate hjemmet - i alderen 16 en ung person kan forlate hjemmet uten deres foreldre ' samtykke . Men til 18, Oranga Tamariki kan sende barnet hjem hvis de tro de er i faresonen.

Vet også, er det lovlig for en 17-åring å stikke av? I de fleste stater, løper bort hjemmefra er det ikke ulovlig . Dette er fordi lov bestemmer at ungdomsdomstoler kun har makt over ungdom under 17 år av alder når de løpe vekk eller øde hjem. Imidlertid lov krever at foreldre fortsetter å støtte løpsk 17 åring til de fyller 18.

Dessuten, kan foreldrene dine hindre deg i å flytte ut når du er 17?

For at det skal være lovlig flytte ut kl 17 (eller 16 for den saks skyld), frigjøring av en mindreårig, må en domstol generelt bekrefte at barnet har nok voksenlignende modenhet til å være alene. Økonomisk uavhengighet. Generelt må barn bevise de kan forsørge seg selv for å bli frigjort.

Kan du flytte ut som 17-åring i Missouri uten foreldres samtykke?

Den lovlige myndighetsalder i Missouri er 18. Den eneste måten du kan flytte ut uten din foreldre ' samtykke er hvis du bli en frigjort mindreårig.

Anbefalt: