Ber munker om donasjoner?
Ber munker om donasjoner?

Video: Ber munker om donasjoner?

Video: Ber munker om donasjoner?
Video: Судно MS Hans Hedtoft повторило судьбу Титаника 2024, Mars
Anonim

Selvfølgelig munker vanligvis ikke be om donasjoner , akkurat som Alms bør det være frivillig fra din side uten at de trenger det spørre som ikke var tilfelle. Virker som en svindel. Munker ikke skal spørre for penger. Det skal de ikke engang spørre til mat når de går på almisserunder.

Bare så, ber munker om penger?

1. Generelt, munker fra ekte templer gjøre ikke oppfordre penger på gata (skjønt en Mahayana munk kan be om donasjoner for å dekke reisekostnadene). 2. Alle som holder en munkens bolle å be om penger på gata er falsk, da bollen kun er til mat i buddhismen.

Foruten over, hva har munkene under kappene sine? I de typiske romersk-katolske eller anglikanske ordener består vanen av en tunika dekket av et skulderblad og deksel, med hette for munker eller brødre og et slør for nonner; i andre bestillinger kan det være en særegen form for kasserolle for menn, eller en særegen vane og slør for kvinner.

kan buddhistiske munker be om penger?

Det er hva Buddha gjorde på sin vei til opplysning, så Vinaya – reglene han satt sammen for munker å følge – si at de burde gjøre det samme. Så som andre sosiale konvensjoner, buddhistiske munker gi det opp. De kan Ikke kjøp eller selg noe, få penger ut av banken eller til og med gi eller akseptere veldedige donasjoner.

Hva gjør munker hele dagen?

De gjøre tingene som gjør dem felles - messe, bønn, refleksjon, gudstjeneste. De også gjøre tingene som gjør dem unike - trene, samle, komponere, lage mat. På Saint Meinrad er det tid til å være alene, bare deg og Gud.

Anbefalt: