Er en policy som kun er på engelsk lovlig?
Er en policy som kun er på engelsk lovlig?

Video: Er en policy som kun er på engelsk lovlig?

Video: Er en policy som kun er på engelsk lovlig?
Video: Буэнос-Айрес - Невероятно яркая и душевная столица Аргентины. Гостеприимная и легкая для иммиграции 2024, April
Anonim

De lov forbyr ikke å håndheve en Engelsk - bare språkpolitikk på jobb, men EEOC har spesifikke krav som må være på plass for å opprettholde denne håndhevelsen lovlig . Det er en fin linje mellom lovlig og diskriminerende her, så bedrifter må forstå hvordan deres språkpolitikk kan oversette i retten.

Er på denne måten bare engelske retningslinjer lovlige?

EEOC har uttalt det regler krever at ansatte snakker bare engelsk på arbeidsplassen bryter loven med mindre arbeidsgiver kan vise at de er berettiget av forretningsmessig nødvendighet. En regel som krever at ansatte skal snakke bare engelsk på arbeidsplassen til enhver tid, inkludert pauser og lunsjtid, vil sjelden være berettiget.

I tillegg, er det en lov å snakke engelsk i Amerika? De OSS har aldri hatt en juridisk politikk som proklamerer et offisielt nasjonalt språk. Men på enkelte tidspunkter og steder har det vært forskjellige grep å fremme eller kreve bruk av Engelsk , slik som i amerikansk Indiske internatskoler.

Angående dette, hva er politikken kun på engelsk?

De Retningslinjer for kun engelsk er strengt pålagt studenter og ansatte som en støtte til elevene i Språk og trene dem til naturlig bruk Engelsk i deres daglige aktiviteter.

Kan det å snakke engelsk være et jobbkrav?

Når snakker engelsk flytende er faktisk ikke nødvendig for sikker og effektiv ytelse av en jobb , heller ikke for vellykket drift av arbeidsgivers virksomhet, krever ansatte å være flytende i Engelsk vanligvis utgjør arbeid diskriminering på grunnlag av nasjonal opprinnelse – og dermed bryter føderal lov

Anbefalt: