Hva er allmennpedagogisk biologi?
Hva er allmennpedagogisk biologi?

Video: Hva er allmennpedagogisk biologi?

Video: Hva er allmennpedagogisk biologi?
Video: Hva er kromatografi? 2024, April
Anonim

Generell biologi 101 er en allmennutdanning kurs, åpent for alle studenter, og er designet for å gi en introduksjon til moderne konsepter og prinsipper biologi . Laboratoriedelen av kurset legger vekt på anvendelsen av den vitenskapelige metoden som et verktøy for å forstå levende systemer.

Så, hva er generell utdanning?

Allmennutdanning er den første delen av en grad, før du kommer inn på studieretningskursene (hovedklassene som definerer graden din) eller topper graden med frie valgfag. I utgangspunktet, Allmennutdanning (eller Gen Ed for kort) er en obligatorisk læreplan som utgjør grunnlaget for en lavere grad.

Vet også, hva er pensum for generell utdanning? Læreplan for generell utdanning . Universitetet over hele Læreplan for generell utdanning hjelper studentene med å oppnå de grunnleggende ferdighetene og den brede kunnskapsbasen som alle høyskoleutdannede voksne må ha, uansett deres spesifikke konsentrasjonsområder (dvs. hoved- og bifag).

Hva er de generelle utdanningskursene angående dette?

Generelle utdanningskurs Er pålagt klasser tatt av studenter som er påmeldt til tradisjonelle fireårige studieprogrammer ved akkrediterte akademiske institusjoner.

Matematikk og naturfag

  • College Algebra.
  • Prinsipper for statistikk.
  • Business Math.
  • Introduksjon til biologi.
  • Generell kjemi.
  • Geovitenskap.

Hva er vitsen med generell utdanning på høyskole?

Umbaugh understreket hva en allmennutdanning læreplanen gjør det mulig for studentene å gjøre: få bred kunnskap, lære intellektuelle og praktiske ferdigheter, forstå kulturelle forskjeller, vurdere etiske konsekvenser og knytte forbindelser på tvers av akademiske disipliner.

Anbefalt: