Hva er stadiene i omsorgsplanleggingsprosessen?
Hva er stadiene i omsorgsplanleggingsprosessen?

Video: Hva er stadiene i omsorgsplanleggingsprosessen?

Video: Hva er stadiene i omsorgsplanleggingsprosessen?
Video: The Great Gildersleeve: Gildy's New Car / Leroy Has the Flu / Gildy Needs a Hobby 2024, April
Anonim

Sykepleien prosess fungerer som en systematisk guide til klientsentrert omsorg med 5 sekvensielle trinn. Disse er vurdering, diagnose, planlegger , implementering og evaluering.

På samme måte spørs det, hva er prosessen med omsorgsplanlegging?

omsorgsplanlegging er en samtale mellom personen og helsepersonell om hvilken innvirkning tilstanden deres har på livet, og hvordan de kan støttes til best mulig å dekke sine helse- og velværebehov på en måte for hele livet. De omsorgsplan eies av den enkelte, og deles med andre med deres samtykke.

Videre, hva er involvert i en omsorgsplan? De omsorgsplan er et skriftlig dokument (enten elektronisk eller papirbasert) som brukes og endres konstant gjennom dagen. Et individ omsorgsplan utarbeides for hver pasient/klient. Der det er mulig, skal omsorgsplan utvikles med pasienten/klienten, snarere enn for pasienten/klienten.

Følgelig, hva er omsorgsprosessen?

De Pleieprosess består av fire nøkkelelementer: vurdering av behov; planlegger omsorg ; implementering omsorg og evaluere prosess og resultater av omsorg.

Hvordan vil du bruke omsorgsplanleggingssyklusen på en personsentrert måte?

Person - sentrert omsorg innebærer å forhandle en omsorgsplan for å passe hver enkelt. Det kan kreve en viss grad av kompromiss på vegne av person , deres omsorgspersoner og helseteamet for å gi den "riktige" omsorgsplan for det person.

Anbefalt: