Hvem var konge av England på 700-tallet?
Hvem var konge av England på 700-tallet?

Video: Hvem var konge av England på 700-tallet?

Video: Hvem var konge av England på 700-tallet?
Video: ПОБОЛТЕМ !?🙂ПРОСТО СОСКУЧИЛАСЬ ПО ВАМ 💕🌺🌞 2024, Mars
Anonim

På slutten av den 6 århundre den mektigste herskeren i England var Æthelberht fra Kent, hvis land strakte seg nordover til elven Humber. I de første årene av 7. århundre , Kent og East Anglia var de ledende engelske kongedømmene.

Videre, hvilke år er det 7. århundre?

De 7. århundre er perioden fra 601 til 700 i samsvar med den julianske kalenderen i den vanlige tid. De muslimske erobringene begynte med foreningen av Arabia av profeten Muhammad fra 622.

For det andre, hvem var kongen av England på 900-tallet? Som Konge av Wessex i en alder av 21 år, Alfred (regjerte 871-99) var en sterksinnet, men sterkt anstrengt kampveteran i spissen for gjenværende motstand mot vikingene i sør. England.

Dessuten, hva var de 7 kongedømmene i England?

πτά +?ρχή, syv + realm) er et samlenavn som brukes på syv angelsaksisk riker . Disse var : Northumbria, Mercia, East Anglia, Essex, Kent, Sussex og Wessex. Den angelsaksiske riker ble til slutt den Kongeriket England . Begrepet har vært i bruk siden 1500-tallet.

Hva skjedde på 700-tallet f. Kr.?

De 7. århundre f. Kr begynte den første dagen av 700 f. Kr og endte den siste dagen av 601 f. Kr . Det assyriske riket fortsatte å dominere det nære østen under dette århundre , og utøver formidabel makt over naboer som Babylon og Egypt.

Anbefalt: