Hva er den utvidede kjerneplanen?
Hva er den utvidede kjerneplanen?

Video: Hva er den utvidede kjerneplanen?

Video: Hva er den utvidede kjerneplanen?
Video: IGCSE Core vs. Extended Curriculum | IGCSE introduction 2024, April
Anonim

Begrepet utvidet kjerneplan (ECC) brukes til å definere begreper og ferdigheter som ofte krever spesialisert undervisning med elever som er blinde eller svaksynte for å kompensere for reduserte muligheter til å lære tilfeldig ved å observere andre.

Med tanke på dette, hva er en kompenserende ferdighet?

Kompenserende ferdigheter er ferdigheter som lar elever med synshemminger få tilgang til undervisningsplanen sin. Elevene bruker det visuelle ferdigheter å lese kursmateriellet deres, fremheve eller fargekode spesifikk informasjon for studieformål, og å observere og lære organisasjonsstrategiene til jevnaldrende.

i hvilken alder bør et barn være påmeldt i klasser for barn med synshemming? 3 år.

Hva er ECC i utdanning?

( ECC ) Du kan logisk utlede at et tidligbarnssenter ( ECC ) er for alle barn i deres tidlige barndom (i alderen tre til fem), der "tidlig barndom utdanning " tar plass.

Hva er orienterings- og mobilitetstrening?

An Orientering og mobilitet (O&M) Spesialist gir opplæring som er utformet for å utvikle eller lære på nytt ferdighetene og konseptene en blind eller svaksynt person trenger for å reise trygt og uavhengig gjennom sitt miljø. O&M opplæring er kompleks i struktur og bred i omfang.

Anbefalt: