Hva er CUNY Start-programmet?
Hva er CUNY Start-programmet?

Video: Hva er CUNY Start-programmet?

Video: Hva er CUNY Start-programmet?
Video: The CUNY Start Program 2024, Kan
Anonim

CUNY Start er en høyskolesuksess program som hjelper studentene med å møte sine utbedringsbehov mens de forbereder seg på kurs på høyskolenivå. På ett semester, CUNY Start tilbyr akademisk undervisning i lesing/skriving og/eller matematikk, samt akademisk veiledning for å hjelpe innkommende CUNY elevene får en sterk Start på høyskolen.

Dessuten, hva skjer hvis du ikke tar CUNY-plasseringstesten?

Alle studenter som er registrert på høyskolens toppnivåkurs i lesing, skriving eller ESL vil ta de test (s) ved slutten av semesteret. Studenter som ikke består test (s) vil ikke kunne begynne høyskolesammensetning før de bestå både lesing og skriving Vurderingsprøver.

På samme måte, hva er SEEK-programmet? "Søket etter utdanning, høyde og kunnskap" ( SØKE ), er en program finansiert av staten New York. Det er en program designet for å møte behovene til studenter som anses å være økonomisk vanskeligstilte og faglig underforberedt.

Foruten ovenfor, hvor lang tid tar det å fullføre utbedringskurs?

Hvis du bare tar 12 klasser i semesteret, kan du sannsynligvis ta eksamen i 3 1/ 2 år . (En student som ikke trengte å ta hjelpekurs kunne gjøre det på 2 1/ 2 år .) Det er en sjanse for at du vil være i stand til å ta noen klasser på høyskolenivå mens du tar korrigerende klasser, og det kan fremskynde oppgraderingen din.

Hvor mye koster avhjelpende klasser på community college?

I følge den nevnte studien, utbedring kurs kostnader familier nesten 1,5 milliarder dollar hvert år. Per student, kostnader kan være så høyt som $12 000 for utbedring utdanning for å lære grunnleggende ferdigheter som bør har blitt undervist i høy skole.

Anbefalt: