Hva er regnbuekroppsfenomenet?
Hva er regnbuekroppsfenomenet?

Video: Hva er regnbuekroppsfenomenet?

Video: Hva er regnbuekroppsfenomenet?
Video: Why Lord Shiva Worshipped In The Form Of Lingam? 2024, Kan
Anonim

De regnbuekroppsfenomen er et tredje personperspektiv på at noen andre oppnår fullstendig kunnskap (tibetansk:?????, Wylie: rigpa). Kunnskap er fraværet av vrangforestillinger angående fremvisningen av grunnlaget.

Ved siden av dette, hva er Padmasambhava?

Padmasambhava , også kalt Guru Rimpoche, TibetanSlob-dpon ("Lærer") eller Padma 'Byung-gnas ("Lotus Born"), (blomstret på 800-tallet), legendarisk indisk buddhistmystiker som introduserte tantrisk buddhisme til Tibet og som er kreditert med å etablere den første Buddhistkloster der. Padmasambhava . blomstret c. 701 - ca

Videre, hvilken type buddhisme praktiseres i Tibet? Tibetansk buddhisme . Tibetansk buddhisme (også indo- Tibetansk buddhisme ) er den form for buddhisme som praktiseres i Tibet hvor det er den dominerende religionen.

Herav, hva er Dzogchen-buddhismen?

????? atiyoga, er en tradisjon for undervisning på tibetansk buddhisme rettet mot å oppdage og fortsette i den naturlige urtilstanden. Det er en sentral undervisning av Nyingma-skolen i tibetansk buddhisme og av Bon.

Hvem er Mahaguruji Mei Ling?

Han utviklet praksisen med Pranic Healing for å bringe helhet til den fysiske kroppen, og konseptene til Arhatic Yoga for å bringe fred til ånden. Choas navn er oversatt som "Verdens formue." Choa hadde tre personlige guider på sin åndelige vei, men hans primære lærer var det MahagurujiMei Ling.

Anbefalt: