Hva er en Edgenuity-klasse?
Hva er en Edgenuity-klasse?

Video: Hva er en Edgenuity-klasse?

Video: Hva er en Edgenuity-klasse?
Video: Студенческий опыт | Острота 2024, Mars
Anonim

Edgenuity tilbyr standardjustert videobasert læreplan for blandede læringsmiljøer på ungdomsskoler og videregående skoler. Programmet lar lærere tilpasse læreplanen for elevene sine, som overvåker sin egen fremgang mens de fullfører leksjoner, vurderinger og interaktive aktiviteter.

På denne måten, hvor lang tid tar det å fullføre en Edgenuity-klasse?

80 timer

På samme måte, hvor mange leksjoner er det i Edgenuity? Edgenuity tilbyr over 300 kurs for innledende studiepoeng, kredittgjenoppretting, generelle og karrierevalgfag, verdensspråk, Advanced Placement® og dual credit. Våre virtuelle instruktører bruker sanntidsdata for å kommunisere med elever, familier og skoleveiledere.

Dessuten, er Edgenuity et hjemmeskoleprogram?

Time4Learning program har blitt foredlet gjennom år med tilbakemeldinger fra lærere, foreldre og elever. Time4Learning pedagogisk programvarepartner er Edgenuity ®, som gir en standardbasert nettbasert utdanning læreplan for millioner av elever i skoledistrikter over hele USA.

Hva er hensikten med Edgenuity?

Målet er å tilrettelegge og optimere elevenes læring ved å møte hver elev der han eller hun er. Edgenuity MyPath er et tilleggsprogram utviklet for å møte elevene der de er i lesing og matematikk – og gi dem akkurat det de trenger for å følge med, følge med eller komme seg videre.

Anbefalt: