Hva betyr du ikke kan ikke kommunisere?
Hva betyr du ikke kan ikke kommunisere?
Anonim

De fem aksiomene utviklet av Paul Watzlawick forklarer mennesket kommunikasjon og dets paradokser. ' Man kan ikke ikke kommunisere ' midler at mennesker kommunisere så snart som de oppfatte hverandre. Fra dette den følger at enhver form for interaksjon er kommunikasjon.

Også spurt, hva vil det si å si at man ikke kan kommunisere?

Aksiomet sier det man kan ikke kommunisere . Det er viktig å være klar over det fordi man kan ikke kommunisere midler at det du gjør, aktiv kommunikasjon eller ikke , sender du fortsatt en melding, og det er viktig for deg å vite.

På samme måte, er det mulig å ikke kommunisere? Det er faktisk umulig. Det er mulig for noen ikke å snakke med en annen person, men det er det ikke mulig å IKKE kommunisere hva som helst. Det er fordi kommunikasjon gjør ikke involverer bare ord, men det er også relatert til oppførsel, og med mindre man er død, "oppfører man seg alltid". Man kan ikke IKKE kommunisere.

I denne forbindelse, hvem sa at du ikke kan kommunisere?

Paul Watzlawick

Hva er ikke kommunikasjon?

Ikke -verbal kommunikasjon inkluderer fysisk holdning, tonefall, ansiktsuttrykk, muskelspenninger og pustemønster. Til og med stillhet er en form for kommunikasjon . Kommunikasjon er ikke kun uttrykt gjennom ord. Gjennom kroppsspråk alene kan vi formidle budskap uten å måtte si et ord.

Anbefalt: