Hva handler Filipperbrevet om?
Hva handler Filipperbrevet om?

Video: Hva handler Filipperbrevet om?

Video: Hva handler Filipperbrevet om?
Video: Hvad handler påsken om? 2024, April
Anonim

Bokstav A består av Filipperne 4:10-20. Det er en kort takkemelding fra Paul til filippisk kirken, angående gaver de hadde sendt ham. Det er et vitnesbyrd om Paulus' avvisning av alle verdslige ting for Jesu evangeliums skyld.

Tilsvarende, hva er hovedbudskapet til Filipperne?

For å håndtere disse problemene utformet Paulus dette brevet som en veiledning for det vanlige livet. Den står overfor de normale problemene en kristen har, og forkynner den seier en kristen kan tilegne seg for å overvinne disse problemene. Det tilbakevendende tema , som løper gjennom hele brevet, er glede og fryd.

Vet også hva Kolossenserboken lærer oss? Brevet til Kolosserne erklærer Kristi overherredømme over hele det skapte universet og formaner kristne til å leve gudfryktige liv.

Hva er hensikten med brevet til filipperne angående dette?

Paul oppfordrer videre til Filipperne å arbeide frem sin «egen frelse med frykt og beven» (2:12), ord som ofte siteres av teologer når de diskuterer den frie viljens rolle for å oppnå personlig frelse. I sin nåværende kanoniske form Filipperne er, ifølge flere forskere, en senere samling av fragmenter …

Hva betyr Filipperne 4?

Den spesifikke passasjen er Filipperne 4 :6-7 (ny internasjonal versjon), som sier: Gjøre ikke vær bekymret for noe, men i enhver situasjon, ved bønn og begjæring, med takk, presenter dine forespørsler til Gud.

Anbefalt: