Hva er forskjellen mellom tamil og hindi?
Hva er forskjellen mellom tamil og hindi?

Video: Hva er forskjellen mellom tamil og hindi?

Video: Hva er forskjellen mellom tamil og hindi?
Video: When to use ne in hindi sentences | Hindi Grammar in Tamil | past tense in Hindi through tamil 2024, April
Anonim

Både Tamil og hindi er indiske språk som snakkes av hinduene. Det er imidlertid mange forskjeller mellom de to. Hindi kom fra den indoeuropeiske lingvistiske familien mens Tamil er en etterkommer av de dravidiske språkene. Hindi er skrevet i Devanagari-manus mens Tamil bruker sitt eget karakteristiske skrift.

Bare så, kan hinditalende forstå tamil?

Omvendt er vanligvis ikke sant som innfødt Hindi høyttalere (av stater hvor Hindi er det eneste språket) kan vanligvis ikke forstå eller snakk marathi/bengalsk. 2) MEST Tamilsktalende jeg har visst kan ikke snakke Hindi men kan forstå litt. (Lite eksponering for Hindi i Tamil Nadu.)

Spørsmålet er deretter, er tamil en religion eller et språk? Selv om de fleste tamiler er hinduer, mange, spesielt de på landsbygda praktiserer det som anses å være dravidiske folk Religion , ærer en mengde landsbyguder; mens et betydelig antall er muslimer og kristne.

Er Tamil og Telugu i tillegg like?

Tamil og Telugu er dravidiske språk som snakkes i de sørlige delstatene i India. Tamil er sagt på tamil Nadu og Telugu i Andhra Pradesh. Innflytelsen av sanskritspråket kan sees mye i Telugu språk mens Tamil språket har ikke blitt mye påvirket av det.

Ligner malayalam på tamil?

Malayalam er et språk i den dravidiske familien. Det er veldig ligner på tamil og er et av hovedspråkene i samme familie. Malayalam er et språk som snakkes i delstaten Kerala i Republikken India. Malayalam , et annet eksempel på et agglutinerende språk, sies å ha mer affinitet til sanskrit enn Tamil.

Anbefalt: