Hvorfor er det viktig å være en god lytter?
Hvorfor er det viktig å være en god lytter?

Video: Hvorfor er det viktig å være en god lytter?

Video: Hvorfor er det viktig å være en god lytter?
Video: Jobbintervju - hva er det og hva bør du tenke på? 2024, Kan
Anonim

Personlig utvikling: Å være en god lytter fører til en mer komplett hverdag. EN god lytter fremstår alltid som en klok person, som kan forstå og føle med andre. De god lytteferdigheter fører til mer meningsfulle relasjoner og mindre frustrerende situasjoner i vårt daglige liv.

Ganske enkelt, hvorfor er god lytting viktig?

Lytter ferdigheter var blant de grunnleggende ferdighetene SCANS identifisert som kritiske. God lytting ferdigheter gjør arbeidere mer produktive. Evnen til å lytte gir arbeiderne en bedre forståelse av oppdragene de får. De er i stand til å forstå hva som forventes av dem av deres ledelse.

Spørsmålet er deretter, er det viktig å være en god lytter eller en god kommunikator? Være en god kommunikator betyr å være en god lytter . Mest gode kommunikatører lytter mer enn de snakker. Grunnen til dette faktum er ganske enkel. Selv om dette kan høres opplagt ut, glemmer vi ofte at lytting er avgjørende for effektive kommunikasjon.

Vet også, hva betyr det å være en god lytter?

EN god lytter er oppmerksom. De lager god øyekontakt, ikke avbryt det den andre personen sier og vis interesse for det som er å være kommunisert. EN god lytter gjør ikke se over skulderen til personen som snakker, og vente på at noen mer interessant skal komme.

Hvorfor tror du å lytte er viktig for folk?

God lytter lar oss demonstrere det vi er ta hensyn til tankene, følelsene og oppførselen til den andre personen (se verden gjennom deres øyne). Dette er avgjørende for å opprettholde produktive relasjoner, og noen ganger den eneste måten å etablere kommunikasjon på.

Anbefalt: