Hva betyr Buddha-hånden?
Hva betyr Buddha-hånden?

Video: Hva betyr Buddha-hånden?

Video: Hva betyr Buddha-hånden?
Video: Å leve som buddhist norsk 2024, April
Anonim

Den rette hånd holdes opp til betrakteren og til venstre hånd hviler i fanget. Mudraen symboliserer undervisningsfasen i livet til Buddha og sirkelen står for en uendelig strøm av energi.

På samme måte, hva betyr Buddha-håndsymbolet?

Vanlige mudraer eller representasjoner av Buddha er hender foldet i fanget som betyr meditasjon, en håndflate som holdes opp vendt utover betyr handlingen av undervisning eller trygghet eller en åpen håndflate pekt nedover betyr raushet.

I tillegg, hva betyr Buddha? Undervisningen grunnlagt av Buddha er kjent, på engelsk, som buddhisme . EN Buddha er en som har oppnådd Bodhi; og med Bodhi menes visdom, en ideell tilstand av intellektuell og etisk perfeksjon som kan oppnås av mennesket gjennom rent menneskelig midler . Begrepet Buddha bokstavelig midler en opplyst, en erkjenner.

Så, hva holder Buddha i hånden?

Buddha holder de Ikke sant hånd plassert på skuldernivå med de tips av de tommel og pekefinger berører og danner en sirkel. De Undervisning Buddha representerer de livet til Buddha etter hans opplysning da han ga hans første preken.

Er Buddha-statuen lykke til?

Som per Feng Shui, plasserer en latter Buddha idol i det sørøstlige hjørnet (som er forbundet med rikdom) vil føre til en økning i formuen. Det er tradisjon å gni magen på statue å forbedre sin flaks og rikdom.

Anbefalt: