Hvorfor er distribuert praksis bedre enn massepraksis?
Hvorfor er distribuert praksis bedre enn massepraksis?

Video: Hvorfor er distribuert praksis bedre enn massepraksis?

Video: Hvorfor er distribuert praksis bedre enn massepraksis?
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, April
Anonim

Masseøvelse er læringsmønsteret der informasjon som har blitt lært gjennomgås over store biter av tid som er svært langt fra hverandre. Det er oftest likestilt med begrepet stappe. Distribuert praksis har vist seg å være mye mer effektiv til langsiktig læring og oppbevaring.

Også spurt, hvorfor er avstandspraksis mer effektiv enn massevis?

Masseøvelse fører til kortsiktig tilfredshet; mellomrom praksis fører til langsiktig forståelse. Eller for å sitere Make It Stick en gang mer : «Rapid-fire øve på lener seg på korttidshukommelsen. Varig læring krever imidlertid tid til mental øving og de andre konsolideringsprosessene.

Vet også, hva er et eksempel på distribuert praksis? Distribuert praksis definisjon For eksempel , studere noe i løpet av to forskjellige økter med en pause på noen dager (eller til og med timer) i mellom, i stedet for å lære alt på en gang. For å kvalifisere som distribuert praksis , må hver læringsøkt fokusere på samme emne.

Man kan også spørre, hvorfor er massepraksis dårlig?

MASSET ØVELSE - ikke tid til tilbakemeldinger, tretthet, for krevende. DISTRIBUERT ØVE PÅ - tidkrevende, negativ overføring. VARIERT ØVE PÅ - tidkrevende, mulighet for negativ overføring, tretthet, for krevende.

Hva betyr massepraksis?

Avstand vs. Masseøvelse . Masseøvelse refererer til forhold der individer øve på en oppgave kontinuerlig uten hvile. Mellomrom Øve på refererer til forhold der individer gis hvileintervaller innenfor øve på økter.

Anbefalt: