Hva er fotografisk bevis?
Hva er fotografisk bevis?

Video: Hva er fotografisk bevis?

Video: Hva er fotografisk bevis?
Video: Kritikersamtaler: Hva er fotokunst i 2019? 2024, April
Anonim

Under teorien om "bildevitnesbyrd", fotografiske bevis er tillatt når et sponsorvitne kan vitne om at det er en rettferdig og nøyaktig fremstilling av saksforholdet. Foreløpig kan tillatelsen av fotografiske bevis er basert på to ulike teorier.

Med tanke på dette, hvilken type bevis er et fotografi?

En gjenstand eller et dokument anses å være demonstrative bevis når den direkte viser en faktum . Det er en vanlig og pålitelig type bevis. Eksempler på denne typen bevis er fotografier, video- og lydopptak, diagrammer osv.

Dessuten, hva er bevisregelen kontra fotografi? Regel 402 av det føderale Regler sier det er relevant bevis kan utelukkes hvis bevisverdien er "vesentlig oppveiende av faren for urettferdig bevis ." Denne bestemmelsen i regler er ofte aktuelt når påtalemyndigheten i straffesaker ønsker å innrømme grafiske bilder av sårene til sine ofre.

Kan et bilde brukes som bevis?

Fotografier som Bevis Hovedkravene for å innrømme a fotografi (digital eller filmbasert) inn bevis er relevans og autentisering. Dette betyr vanligvis at noen må vitne om at fotografi skildrer scenen nøyaktig slik det er sett av det vitnet.

Er mobiltelefonbilder tillatt i retten?

Ved hjelp av mobiltelefon video som bevis i domstol er absolutt mulig, men bevis er det ikke alltid garantert tillatelig . Hvis du vil bruke mobiltelefon bevis i saken din, må advokaten din overbevise dommeren om at videoopptakene er både relevante for saken din og pålitelige.

Anbefalt: