Kan du be om underholdsbidrag etter skilsmisse?
Kan du be om underholdsbidrag etter skilsmisse?

Video: Kan du be om underholdsbidrag etter skilsmisse?

Video: Kan du be om underholdsbidrag etter skilsmisse?
Video: Никогда никому не рассказывайте о этих главных вещах, чтобы избежать беды и банкротства 2024, Kan
Anonim

Du må be om underholdsbidrag under ditt skilsmisse fortsetter. Du vil ikke få lov til det be om den etter de skilsmisse saken er over. Ubestemt underholdsbidrag eller permanent underholdsbidrag varer til en av ektefellene dør eller til retten bestemmer det underholdsbidrag er ikke lenger hensiktsmessig.

I forhold til dette, hvor lenge etter en skilsmisse kan du be om underholdsbidrag?

Som regel, du ikke kommer til å kunne oppnå ektefellestøtte i to år etter de skilsmisse er gitt, men det kan være mulig.

Kan min ekskone dessuten kreve underhold til ektefellen etter skilsmisse? Underhold av ektefelle er vedlikehold som er betalt av en ektemann eller en kone til deres tidligere ektefelle følger en skilsmisse . Det er annerledes for barn vedlikehold . Underhold av ektefelle slutter hvis mottakeren gifter seg på nytt eller hvis en av partene dør. Det kan varieres og avvises av domstolene ved endrede forhold.

Herav, kan du få mer underholdsbidrag etter at skilsmissen er endelig?

Under prosessen med å oppløse ekteskapet ditt, kan domstolen beordre du å betale underholdsbidrag betalinger etter de skilsmisse er endelig . Betalinger kreves ikke i separasjonsperioden. En gang en skilsmisse er endelig imidlertid en domstol vil bare endre eller endre en underholdsbidrag dekret hvis omstendighetene til partene endres.

Kan du få underholdsbidrag før skilsmissen er endelig?

Ja. Du kan motta ektefellebidrag før skilsmissen er endelig . Typisk, før skilsmissen under ferdigstillelse kalles støtte pendente lite-støtte (som betyr mens saken pågår). Du gjør ikke trenger å gå til retten for å få ektefellestøtte hvis du og din ektefelle kommer til enighet om støtte.

Anbefalt: