Hva er åndelig forvandling?
Hva er åndelig forvandling?

Video: Hva er åndelig forvandling?

Video: Hva er åndelig forvandling?
Video: Per Arne Dahl: «Åndelig veiledning og det sårbare mennesket» 2024, Kan
Anonim

Det betyr kontinuerlig å ta valg som bringer dem i forgrunnen på alle områder av livet. Å hjelpe andre er en av de kraftigste tingene du kan gjøre for å få fart på din personlige vekst. Og sørg for at du gir deg selv den samme vennligheten. Så uansett hva du har gjort eller ikke gjort tidligere, tilgi og elsk deg selv uansett.

Følgelig, hva betyr det å forvandle energi?

Seksuell transmutasjon er prosessen med å konvertere seksuell energi inn i en annen drivkraft, motivasjon eller energi av høyere orden.

På samme måte, hva betyr åndelig forvandling? Åndelig transformasjon er en grunnleggende endring i en persons hellige eller åndelig liv. Paloutzian sier at åndelig transformasjon utgjør en endring i betydning system som en person har som grunnlag for selv- definisjon , tolkningen av livet, og overordnede formål og ultimate bekymringer» (s. 334).

Dessuten, hvordan forvandler du negativ energi til positiv?

Fokus på pusten din mens du ber eller mediterer og transformerer stress til positiv energi . Gjennom dagen, når som helst du føler deg stresset eller har lyst til klage, stopp til 10 sekunder og pust. Tell pustene dine og tell velsignelsene dine.

Hvordan forvandler empater energi?

Det er en Empater gave å føle for å helbrede. Det betyr at du er en transmuter av energi . Dette er din kø til forvandle den negative lavere vibrasjon energier til positiv ved å bringe personen inn i sitt høyere selv uten at du absorberer smerten eller følelsene deres.

Anbefalt: