Hva var reglene for det hemmelige vedlegget?
Hva var reglene for det hemmelige vedlegget?

Video: Hva var reglene for det hemmelige vedlegget?

Video: Hva var reglene for det hemmelige vedlegget?
Video: ANUNNAKI - EPISÓDIO 12 - OS DEUSES DO EGITO 2024, Kan
Anonim

De tilbygg var i den øvre delen av Amsterdam-bygningen. Noen av reglene var at i kontortiden i bygget, de i tilbygg måtte holde seg veldig stille og unngå å gå rundt. Ingen kunne gå ned. De var ikke lov til å spyle toalettene eller se ut av vinduet i kontortiden.

Spørsmålet er også, hvordan var livet i det hemmelige vedlegget?

Liv for de åtte personene i den lille leiligheten, som Anne Frank omtalte som Hemmelig vedlegg , var anspent. Gruppen levde i konstant frykt for å bli oppdaget og kunne aldri gå ut. De måtte holde seg stille på dagtid for å unngå oppdagelse av menneskene som jobbet på lageret nedenfor.

For det andre, hva spiste de i det hemmelige vedlegget? Korn, poteter og grønnsaker okkuperte mest, med 11,7 % i hver. Konsumprisindeksen for brød, poteter og grønnsaker steg i løpet av 1942-1944. Klagene på kjøtt og melk var mindre enn frokostblandinger, poteter og grønnsaker i dagboken.

Følgelig, hva skjedde med alle i det hemmelige vedlegget?

Margot døde av tyfus i konsentrasjonsleiren Bergen-Belsen i mars 1945. Det antas at Anne og Margot døde med bare noen få dagers mellomrom. van Pels døde i konsentrasjonsleiren Auschwitz 6. september 1944. Han var det eneste medlemmet av hemmelig vedlegg å dø i gasskamrene.

Hva er noen av reglene som familiene Van Daan og Frank må følge mens de gjemmer seg i annekset?

Samtidig som mennene er i bygningen under dem, de kan ikke lage støy. Fra åtte om morgenen til seks om kvelden de må bare bevege seg når det er nødvendig og må ikke snakke over en hvisking.

Anbefalt: