Innholdsfortegnelse:

Er UWorld-spørsmål lik Nclex?
Er UWorld-spørsmål lik Nclex?

Video: Er UWorld-spørsmål lik Nclex?

Video: Er UWorld-spørsmål lik Nclex?
Video: NCLEX-RN Latest Update 2020|How to Pass NCLEX-RN |Study Tips Shared from US|Malayalam|NCLEX question 2024, April
Anonim

Ja, UWorld er vanskeligere enn NCLEX . Jeg sier det fordi de siste 5 gangene jeg har tatt NCLEX , jeg har så mange SATA spørsmål at jeg hadde mindre problemer med å svare på dem denne gangen, alt fordi jeg gjorde det UWorld . Jo mer spørsmål du gjør og gjentar, vil du få mer tillit til hvordan du svarer riktig.

Er UWorld-spørsmål også på Nclex?

UWorld har vært et pålitelig navn innen forberedelse av lisensieringseksamen for medisinstudenter og har nylig utvidet tjenestene sine til å inkludere forberedelse til sykepleiereksamen. De NCLEX -RN vurdere programvare av Uworld inneholder en omfattende spørsmål bank på over 1300 spørsmål med detaljerte begrunnelser utviklet av erfarne sykepleierutdannere.

I tillegg, er Nclex vanskeligere enn UWorld? Ja, UWorld er vanskeligere enn de NCLEX . Jeg sier det fordi de siste 5 gangene jeg har tatt NCLEX , Jeg fikk så mange SATA-spørsmål at jeg hadde mindre problemer med å svare på dem denne gangen, alt fordi jeg gjorde det UWorld.

På denne måten, hva bør du score på UWorld for å passere Nclex?

Vi anbefaler vanligvis at brukerne våre sikter mot at minst 60 % av riktige svar oppnås gjennom en fullstendig sende av vår Qbank. Derimot, UWorld kan ikke garantere at noen bestemt prosentandel score på våre produkter vil resultere i en bestått karakter på det faktiske NCLEX Eksamen.

Hvordan studerer jeg for Nclex om to uker?

Hvordan studere for NCLEx på 2 uker

  1. Trinn 1: Gjennomgå NCLEX-testplaner. National Council of State Boards of Nursing (NCSBN) nettsted gir skisser av NCLEX-RN- og NCLEX-PN-testene.
  2. Trinn 2: Ta en NCLEX-praksiseksamen.
  3. Trinn 3: Ta et NCLEX-studiekurs.
  4. Trinn 4: Se resultater for HESI-eksamen og ta utbedring.

Anbefalt: