Erstatter flyselskapene for dødsfall?
Erstatter flyselskapene for dødsfall?

Video: Erstatter flyselskapene for dødsfall?

Video: Erstatter flyselskapene for dødsfall?
Video: Influensavaksine reduserte dødelighet og droner kom med hjertestartere raskere enn ambulansen 2024, Kan
Anonim

I henhold til deres instruksjoner, fakset vi død sertifikat og relevant informasjon til refusjonsavdelingen. Mest flyselskaper tillate billettrefusjon, selv for ikke-refunderbare billetter, når et nært familiemedlem dør, selv om noen få transportører nekter å utstede tapsrefusjon i det hele tatt.

Bare så, refunderer flyselskapene for sorg?

Dessverre, de dagene da de fleste flyselskaper tilbudt rabatterte flybilletter til passasjerer som har lidd av en sorg er for lengst borte. Delta Flyselskaper , Air Canada, Lufthansa og WestJet er blant de få flyselskaper fortsatt tilbyr sorg priser.

kan du fly gratis hvis det er død familie? Delta-berøvingspriser er tilgjengelig for reise innen syv dager etter døden eller nært forestående død av en umiddelbar familie medlem. Du må være medlem av det frie SkyMiles-program for å kvalifisere for en dødspris.

Man kan også spørre hvilke flyselskaper som tilbyr sorgpriser?

Flyselskaper som tilbyr rabatterte priser på sorg i dag inkluderer Delta Airlines , Air Canada , Lufthansa og WestJet. Disse flyselskapene krever alle at passasjeren er et umiddelbar familiemedlem, og kan gi opplysninger om personen som har gått videre, og begravelsesarrangementene.

Hvor mye koster det vanligvis å betale for sorg?

Sorgpriser tilbyr en rabatt, vanligvis rundt 50 prosent, men bare av den høyeste ubegrenset priser , som ofte er ublu priset. Til og med på halvparten pris , disse priser kan fortsatt være ganske dyrt.

Anbefalt: