Innholdsfortegnelse:

Hva handler kjærlighetshistorien om?
Hva handler kjærlighetshistorien om?

Video: Hva handler kjærlighetshistorien om?

Video: Hva handler kjærlighetshistorien om?
Video: A. Piazzolla. Libertango 2024, Kan
Anonim

Kjærlighetshistorie er romantisk og morsom, men likevel tragisk. Det er historien om to studenter som har kjærlighet gjør dem i stand til å overvinne motgangen de møter i livet: Oliver BarrettIV, en Harvard-jock og arving til Barrett-formuen og arven, og Jennifer Cavilleri, den kvikke datteren til en Rhode Islandbaker.

På denne måten, hva er historien om kjærlighetshistorien?

Når den velstående jusstudenten ved Harvard University Oliver Barrett IV (Ryan O'Neal) møter Jenny Cavilleri (Ali MacGraw), en middelklassejente som studerer musikk ved Radcliffe College, er det kjærlighet ved første blikk. Til tross for protestene til Olivers far (Ray Milland), gifter det unge paret seg. Oliver finner en jobb i et advokatfirma i New York City, men det lykkelige livet deres raser sammen når det blir oppdaget at Jenny har en dødelig sykdom. Sammen prøver de å takle situasjonen så godt de kan.

Var det dessuten en oppfølger til Love Story? Olivers historie

På samme måte spørs det, hvilken sykdom har Jenny i Love Story?

Ali MacGraws " Sykdom " Mad magazine kjørte en parodi på filmen ("Lovers Historie ") i oktober 1971-utgaven som skildret AliMacGraws karakter som rammet av "Old Movie Sykdom , " sykdom som får en døende pasient til å bli "vakkere for hvert minutt."

Hvordan skriver du en kjærlighetshistorie?

Trinn

  1. List opp egenskaper du vil se hos hovedpersonene dine. De beste karakterene i en kjærlighetshistorie er de med dybde.
  2. Lag karakterer med både komplementære og motstridende egenskaper.
  3. Skriv ut skisser til hovedpersonene dine.
  4. Skriv din kjærlighetsinteresse med hovedpersonen din i tankene.
  5. Unngå klisjékarketyper.

Anbefalt: