Hva er meningen med å blande seg i et forhold?
Hva er meningen med å blande seg i et forhold?

Video: Hva er meningen med å blande seg i et forhold?

Video: Hva er meningen med å blande seg i et forhold?
Video: Почему тесто на закваске липкое? Разбираем причины и делаем тесто на закваске упругим и эластичным! 2024, Kan
Anonim

Det er vanlig å snakke om mennesker mingling , betydning at de tilbringer tid med andre. "Single og klar til blande seg " er en aksjefrase betydning at en person ikke lenger er i en forpliktet forhold til en annen person og leter nå etter en annen partner.

Spørsmålet er også, hva er meningen med mingle?

blande seg . Når ting blande seg , det betyr at de blandes sammen mens de fortsatt beholder sine individuelle egenskaper. På en klubb kan du høre latter som ser ut til å blande seg med lyden av bandet som spiller i bakgrunnen. Mingle beskriver ofte abstrakte ting, som lukter eller smaker eller følelser.

Man kan også spørre, hvordan bruker du ordet mingle i en setning? Eksempler av blande seg i en setning Historien blander seg fakta og fiksjon. Flere smaker blande seg i lapskausen. Det er en historie der faktum blander seg med skjønnlitteratur. Verten var for opptatt til blande seg under festen.

Også spurt, hva er forskjellen mellom singel og mingle?

Som substantiv forskjellen mellom singel og mingel er det enkelt er enkelt (45rpm vinylplate) mens blande seg er (foreldet) blanding.

Hvilken del av talen er ordet blande?

blande seg

del av en tale: intransitivt verb
relaterte ord: slå sammen, smelte sammen, slå sammen, forene, gifte seg
del av en tale: transitive verb
definisjon 1: å kombinere eller bringe sammen; blande. Han blander virkelighet med fantasi i sitt siste verk. synonymer: blande, blande, blande, blande lignende ord: blande, sammensatt, blande, forene

Anbefalt: