Hvorfor lærer vi om Black History Month?
Hvorfor lærer vi om Black History Month?

Video: Hvorfor lærer vi om Black History Month?

Video: Hvorfor lærer vi om Black History Month?
Video: Black History Month for Kids 2024, Kan
Anonim

Også kalt: African-American History Month

Ved siden av dette, hva er formålet med Black History Month?

Black History Month er en årlig feiring av prestasjoner av afroamerikanere og en tid for å anerkjenne den sentrale rollen til svarte i oss. historie . Også kjent som Afroamerikansk historiemåned , vokste arrangementet ut av «Negro Historie Week,» ideen til den kjente historikeren Carter G.

På samme måte, hvorfor er afroamerikanske studier viktige? Det er en studie av svart opplevelse og samfunnets effekt på dem og deres effekt i samfunnet. Denne studien har som mål blant annet å bidra til å utrydde mange rasestereotypier. Svarte studier implementerer historie, familiestruktur, sosialt og økonomisk press, stereotypier og kjønnsforhold.

Bare så, er det viktig å feire Black History Month?

Black History Month er en tid da mennesker med afrikansk aner kan komme sammen til minne om vår rike fortid, en fortid som stort sett har vært skjult for oss. Det er en tid da vi får muligheten til å lære om mange av våre bidrag og prestasjoner, som historisk sett har blitt tatt for gitt.

Hva betyr Black History?

Svart historie Måned er en årlig observasjon med opprinnelse i USA, hvor den også er kjent som Afroamerikansk historie Måned. Det begynte som en måte å huske viktige personer og hendelser i historie av den afrikanske diasporaen.

Anbefalt: