Hvem er Tara i buddhismen?
Hvem er Tara i buddhismen?

Video: Hvem er Tara i buddhismen?

Video: Hvem er Tara i buddhismen?
Video: Hva er Buddhismen - Behind the Scenes 2024, Kan
Anonim

Som en av de tre guddommer med langt liv, White Tara (Saraswati) er assosiert med lang levetid. Hvit Tara motvirker sykdom og er dermed med på å få et langt liv. Hun legemliggjør motivasjonen som er medfølelse og sies å være like hvit og strålende som månen.

Dessuten, hvem er gudinnen Tara?

???) i buddhismen, er en kvinnelig Bodhisattva i Mahayana-buddhismen som fremstår som en kvinnelig Buddha i Vajrayana-buddhismen. Hun er kjent som "frigjøringens mor", og representerer dydene til suksess i arbeid og prestasjoner. Noen forskere mener Paranasabari er et annet navn for hindu Gudinnen Tara.

På samme måte, hva betyr Tara? Det hvite Tara (Sanskrit: Sitatara; tibetansk: Sgrol-dkar) ble inkarnert som den kinesiske prinsessen. Hun symboliserer renhet og er ofte representert står ved høyre hånd av hennes gemalinne, Avalokiteshvara, eller sitter med bena i kors, og holder en fullblåst lotus.

Angående dette, hvor mange Tara er det i buddhismen?

21

Hva symboliserer Green Tara?

Som grønn er den universelle fargen for helbredelse, regenerering og vekst, den Grønn Tara legemliggjør den helbredende energien av frigjøring fra frykt og uvitenhet. Menneskelig uvitenhet kommer i mange former – fra sjalusi til stolthet – og det er den helbredende energien til Grønn Tara som bringer bevissthet og lindring fra disse negative aspektene.

Anbefalt: