Hva er det affektive læringsdomenet?
Hva er det affektive læringsdomenet?

Video: Hva er det affektive læringsdomenet?

Video: Hva er det affektive læringsdomenet?
Video: DIBSET - More Life ft. Shooter Gang 2024, Kan
Anonim

De affektivt domene er en av tre domener i Blooms taksonomi, hvor de to andre er den kognitive og psykomotoriske The affektivt domene inkluderer måten vi håndterer ting på følelsesmessig, slik som følelser, verdier, takknemlighet, entusiasme, motivasjoner og holdninger (Bloom, Engelhart, Furst, Hill, &

På samme måte kan man spørre, hva er eksempler på affektivt domene?

Definisjoner av Eksempler på affektivt domene er: å rette seg etter, å følge, å rose, å være frivillig, å tilbringe fritid i, å hylle. Verdsetting er villig til å bli oppfattet av andre som å verdsette visse ideer, materialer eller fenomener.

I tillegg, hva er et eksempel på affektiv læring? Eksempler : Lytt til andre med respekt. Lytt etter og husk navnet på nylig introduserte personer. Reagerer på fenomener: Aktiv deltakelse fra elevenes side. Delta og reagere på et bestemt fenomen.

Også å vite er, hva er definisjonen på affektiv læring?

Selv om problemene rundt følelser og læring er ikke nye, begrepet affektiv læring har bare nylig vært definert som læring som er relatert til elevens interesser, holdninger og motivasjoner. Men i den digitale tidsalderen vi lever, affektiv læring er bestemt til å være teknologidrevet eller i det minste forbedret.

Hva er det affektive domenet i kroppsøving?

De affektivt domene fokuserer på elevenes følelser, holdninger og verdier om bevegelse. Læring i dette domene er vanskelig å måle fordi det foregår internt. Du kan imidlertid bruke Bloom's Affektive Taksonomi åpnes i nytt vindu som en veiledning for å observere elevenes læring.

Anbefalt: